WHATSAPP:- 012-3596310


Monday, February 13, 2017

TAK SANGKA BOLEH KURUS !!!!

TAK SANGKA BOLEH KURUS !!!!

Jom baca kisah benar puan Nurul Syuhadah dari negeri sembilan.Beliau adalah pengguna tegar JIC dan sekarang beliau telah berjaya menurunkan berat badan 10 kilo selama 2 minggu.

"Alhamdulillah..

.
Dulu saya tak pernah bersenam dan tak pernah diet. Akibatnya badan mula jadi tembam hari demi hari.
Sehinggalah saya mencuba jus ichantique. Saya amalkan 2x sehari dan saya follow guide yg diberi.
Hari pertama, saya dapati badan saya sangat bertenaga. Selesai buat kerja rumah pun saya masih belum penat dari pagi sampai la petang.
Rupanya jus ichantique ni bantu tukarkan 'lemak" saya kepada tenaga dan selepas dua minggu saya cuba, berat saya berkurang sebanyak 10kg. .
Tapi kan yang paling ketara ialah kulit saya sekarang jadi makin cantik lepas consume jus ichantique ni baru 2 bulan.
Hubby pun cakap kulit saya makin halus..
Jus ichantique ni memang terbaik buat saya dan saya beruntung kerana dapat mencubanya.
Yang paling best ialah bila kita beli kita akan dguide dengan bagi tips dan info serta petua secara percuma.
**kalau uols nak tahu, baju yg saya pakai hari ni dlm pic tu baju sebelum kahwin.. seronok bila dah boleh pakai balik.. kalau x tangan je pun nak sarung x lepas.. ketara sgt part tgn dah kecik tau**
..
.
Siapa sangka dahulunya bambam kini dah slim.Tiada yang mustahil yang penting anda berusaha untuk ubah.
.
Jus iChantique TERBAIK!! 
Ribuan testimoni telah berjaya buktikan keberkesannya




ANDA NAK CUBA ?

ADA HARGA TAWARAN ISTIMEWA MENANTI ANDA !

-------------------------
TAWARAN HARGA ISTIMEWA
-------------------------

Harga 1 botol RMm55 + postage RM8 = RM63

Harga PROMOSI JIMAT


2 botol RM100 + postage RM10 = Jimat RM10
3 botol RM138 + postage RM12 = Jimat RM27
4 botol RM184 + postage RM13 = Jimat Rm36


Ramai yg grab 3@4 botol sis.. Pakej Super Jimat..! mereka buat stok terus.
1 botol untuk 10-13 Hari
1 hari ambil 2x..Pagi & Malam
Rasa Manga Yang sedap..



✆ WASAPP ❝'JIC❞ ke 012-3596310 / 014-9771434
✆ WASAPP ❝JIC❞ ke 012-3596310 / 014-9771434
✆ WASAPP ❝'JIC❞ ke 012-3596310 / 014-9771434

1 comment:

  1. Pada berminat utk dapatkan Jus #iChantique, boleh juga hubungi saya, Ummi

    FB : Ummi Atiyyah
    ID No : PM 0264
    Page : Rahsia Diet Ummi
    Blog : http ://www
    nafizhurilainshoppe.blogspot.com

    Call / whatsapp segera www.wasap.my/0193988548/JIC

    COD area : kg.Bukit Kapar/Meru/Klang/Setia Alam/Shah Alam

    ReplyDelete