WHATSAPP:- 012-3596310


Monday, May 16, 2016

WEL PRO Kurus Sihat


Puluhan Kilo...!!!
Caya macam tak percaya..
Tapi bestnya bukan Produk semata-mata..
Produk bersama Program Diet Lengkap Tanpa Perlu Berlapar..
Biasanya nak turun 1kilo bukan main susah...Dengan Wel-Pro ni 2 Minggu akak turun 5kilo..banyak tu..!!!
Apa faktanya yang dapat turun sampai 5kilo dalam 2minggu...??
Ok..Apa yang best dengan wel pro ni sebab wel pro mengajar kita untuk mengamalkan cara diet yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR WAJIB MAKAN 3KALI SEHARI start dari breakfast,lunch &dinner..
Apa itu Konsep Metababolic proses & Termogenik proses dalam Wel Pro...??
METABOLIC PROSES - Adalah proses penghasilan tenaga yang diambil daripada hasil pembakaran lemak daripada badan kita..Seperti yang kita sedia maklum badan kita menghasilkan tenaga daripada 4 sumber :
1.Glucose
2.Karbohidrat
3.Fructose
4.Lemak
So secara sainsnya badan kita mengunakan tenaga daripada lemak yang dibakar..sebab tu badan kita cepat kurus.
TERMOGENIK PROSES - Pembakaran lemak setempat yang dibakar oleh agen-agen pembakar lemak seperti L-carnitine,green tea,guarana & ekstrak kayu manis.
Dan yang paling best kita dapat tahu samaada proses pembakaran lemak kita berlaku atauoun tidak melalui 'ketostick' alat test urine..bestt kan...??
Kalau nak tahu lebih detail lagi sila
whatsapp 'WELPRO' +6012-3596310
Banyak yang akan sy explain lagi...
Oopsss sebelum tu jangan lupa tau bagi berat sekarang dan tinggi sekali...nanti kita sama2 kira berat ideal yang sepatutnya...

0 comments:

Post a Comment