Saturday, January 1, 2011

D'Masha D'Apple Fiber







HARGA PROMOSI HEBAT!! D'APPLE FIBER
- ATASI MASALAH SEMBELIT DAN PERUT BUNCIT
1 KOTAK ADA 15 SACHET.
*1 KOTAK RM65(SM), RM70(SS) FREE SLIMMING GEL + FREE KOS POS LAJU



D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D'Apple Fiber kaya dengan serat.
Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas.

Produk kami hasil penyelidikan yang terbukti dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan sembelit tidak kira lelaki mahupun wanita.


D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D'Apple Fiber kaya dengan serat.

Ramai kalangan rakyat negara kita menghadapi masalah perut buncit dan obesiti. Penyelesaian untuk mengatasi masalah tersebut harus dicari sebelum ia menjadi bertambah serius. Seseorang yang obes akan berhadapan dengan masalah ketidakseimbangan tubuh badan. Kaki dan lutut menjadi sakit kerana berat gara-gara mahu menampung badan yang berat selain risiko penyakit jantung, kencing manis dan cepat letih.
Ramai kalangan rakyat negara kita menghadapi masalah perut buncit dan obesiti. Penyelesaian untuk mengatasi masalah tersebut harus dicari sebelum ia menjadi bertambah serius. Seseorang yang obes akan berhadapan dengan masalah ketidakseimbangan tubuh badan. Kaki dan lutut menjadi sakit kerana berat gara-gara mahu menampung badan yang berat selain risiko penyakit jantung, kencing manis dan cepat letih.

Penyakit tersebut salah satunya disebabkan lemak berlebihan yang tidak terbuang sehingga menyaluti bahagian yang penting dalam badan. Baik lelaki atau wanita, salah satu bahagian badan yang menjadi perhatian adalah perut. Perut yang tidak 'dijaga' bukan sahaja memberi kesan besar terhadap penampilan bahkan menggambarkan tahap kesihatan seseorang.
Gabungan organik epal menerusi fiber kolagen dan stem sel dikatakan membantu pembuangan lemak berlebihan tanpa cirit birit.
Epal dianggap raja buah-buahan yang boleh mengawal paras kolestrol secara semula jadi. Fiber dalam epal pectin tinggi. Ia boleh bergabung dengan kolestrol dan membuang lemak tidak baik sebelum lemak diserap ke dalam badan, mengawal paras glukos darah, menghalang naik turun glukos secara tiba-tiba, mengekalkan tekanan darah yang normal, mengelak sembelit, membuang toksin dari kolon dan menyelesaikan ketidakselesaan reumatik dengan meneutral asid kristal.

D'Apple Fiber mengandungi organik epal fiber dan kolagen yang tinggi membantu mengawal perut buncit, sembelit dan obesiti. Selain pengambilan makanan tambahan, organik epal fiber merupakan keperluan harian dalam pemakanan kita.

Setiap individu memerlukan 25 hingga 30 gram fiber sehari untuk membantu detoksifikasi dalam badan.

Serat larut ini juga membantu mengurangkan lemak berlebihan iaitu kolestrol dalam badan.

Bagaimanapun ramai yang tidak menyedari bahawa tidak mudah bagi mereka untuk mengambil jumlah serat yang diperlukan setiap hari sebelum lemak diserap ke dalam badan.

Fiber epal juga bertindak membuang toksin daripada dalam kolon dan mengawal fungsi usus serta dapat mengelakkan daripada sembelit.

Produk ini berbeza daripada produk lawas yang lain kerana ia tidak menyebabkan pengguna berasa sakit perut seperti memulas dan cirit-birit.

Dalam pada itu, fungsi kolagen dalam D'Apple Fiber mengelakkan kulit berkedut dan menjaga kehalusan kulit.

Ini kerana kolagen mempertahankan elastisi kulit, memperbaiki sendi, tulang dan kulit menjadi licin.

Kajian menunjukkan stem sel epal pula meningkatkan pertumbuhan sel badan, melindungi sel daripada tekanan dan mengurangkan kulit berkedut.

Apa kata duta Nas Adila

100% Organik Apple Fiber... Koligen + Stemcell



Info
Cara Penggunaan D'Apple Fiber: Bancuh dan goncang/kacau dengan air sejuk biasa dan diminum selepas makan.
Kesan setelah pengambilan D’Apple fiber... Selepas 1-5 hari...
1.Sewaktu pembuangan najis banyak(mungkin berbau busuk dan bewarna hitam)
2.Pembuangan lebih dari sekali (2 atau 3kali)
3.Kerap kali terkentut mengeluarkan angin-Masalah sembelit bertambah baik
Selepas 15 hari...
1.Toksik semakin berkurangan
2.Lemak yang tak diperlukan semakin terbuang
3.Perut semakin kurang buncit dan badan semakin langsing

TERSTIMONI PENGGUNAAN D'APPLE FIBER:



Apa kata duta: Adila

Sebagai seorang artis, dengan usia saya yang masih muda (25 tahun) saya perlu menjaga penampilan selain muka, ianya adalah tubuh badan. Perut adalah yang paling utama yang saya berikan perhatian. BUNCIT.

Itulah yang paling saya bimbang.Untuk menjaga dan mengekalkan perut saya daripada masalah buncit, saya perlu jaga dan beri perhatian daripada sekarang. Pengambilan satu sachet selepas makan malam pasti saya akan melalui pembuangan dikeesokkan harinya (lemak, minyak dan kolestrol yang tidak diperlukan terbuang). Manakala kolagen yang terkandung didalamnya membuatkan kulit di bahagian perut atau seluruh badan halus dan anjal. Dengan kandungan kolagen ini juga, ia memberikan tenaga kepada saya sepanjang hari.

Perut kempis... badan langsing... dan kulit saya pun bertambah cantik bersama Fiber Kolagen dan Apple Stem Cell. Mulakan penjagaan dari sekarang sebelum lemak terkumpul yang mengakibatkan BUNCIT

Apa kata pengguna

Nisa berusia 41 tahun,gelisah kerana mengalami masalah perut buncit. Walaupun dia bukan daripada kalangan wanita yang bertubuh gemuk, tapi masalah perut buncit membuatkan Nisa rasa tidak selesa dan kurang menarik.

Bagi menutup perut yang buncit, Nisa memakai pakaian yang longgar. Sehingga bertemu dengan produk D'Apple Fiber yang membantu mengatasi masalah Nisa. Semakin hari lemak semakin hilang dan perut nisa yang buncit semakin susut.

Pada awal pengambilan produk ini, Nisa tahu yang perut buncit bukan mudah menjadi kempis dalam sekelip mata. Tetapi tidak salah jika mencuba dan beliau mengambil D'Apple Fiber selepas makan malam yang dibancuh dengan segelas air sejuk biasa(atau shake).

Esoknya saya melalui pembuangan yang lawas. Setiap kali makan makanan yang berlemak pasti akan diserap buang oleh serat D'Apple Fiber. Malahan campuran bahan kolagen yang ada membuatkan kulit badan tidak berkedut dan menggelebeh lembik selepas perut kempis.

"Kulit wajah dan badan pula sentiasa lembap dan badan saya tidak berasa cepat letih.Kandungan Apple Stemcell di dalamnya pula memperbaiki sel kulit" ujar Nisa yang gembira dengan penampilan barunya.

Apa kata pengguna lain D'Apple Fiber

Siti - Selepas kelahiran kedua,saya mengalami masalah perut buncit, Ianya membuatkan saya tidak selesa. Kini setelah pengambilan D'Apple Fiber pembuangan saya semakin lancar yang mana lemak yang lama dan baru diserap oleh D'Apple Fiber. Pembuangan lemak minyak dan kolestrol dibuang sewaktu pembuangan air besar yang lawas. Saya membuang lebih pada sekali.Kini perut saya semakin kempis dan ramping. Saya boleh mengayakan pelbagai fesyen baju yang berfesyen.


Lan - Saya berpuas hati selepas menggunakan Dia.. D'Masha D'Apple Fiber. Kini, berat badan saya turun seperti yang saya mahukan. Terima kasih D'Masha.
 new packaging D apple fiber



HARGA PROMOSI HEBAT!! D'APPLE FIBER
1 KOTAK ADA 15 SACHET.
*1 KOTAK RM65(SM), RM70(SS) FREE

HOTLINE :
PN ROZI : 014-7162393
CIK ILA : 017-6665402
PN LIZA : 010-5223307

22 comments:

  1. Sila beri alamat2 pembekal supaya dapat membeli secara terus.

    ReplyDelete
  2. Salam..Area Muar ade stokis x?

    ReplyDelete
  3. salam....apple fiber tu kalau tak jd friends harga berapa?

    ReplyDelete
  4. Afiq, maaf area sana i tak tahu..Boleh beli je dgn i :)

    ReplyDelete
  5. Wasalam Shafini : Apple fiber tiada keahlian..Harga asal rm69.90, harga promosi rm65 termasuk pos laju, dapat free slimg gel

    ReplyDelete
  6. hi, area kota kinabalu ada stokis x?

    ReplyDelete
  7. Mazie..disana i tak pasti :)

    ReplyDelete
  8. Tak rasa bersalah ka pengedar lain jual RM69.90 awak jual RM65.Dari segi hukum berdosa tau sebab awak menabur pasir dalam periuk nasi pengedar yang jual harga sebenar..

    ReplyDelete
  9. Machoman... Terima kasih atas teguran anda..Saya tidak menabur pasir dalam periuk nasi pengedar lain.. Ini hak masing2..JIka tak suka, tak perlu komen seperti diatas untuk menjatuhkan rezeki dan maruah saya.. Jika anda ada masalah sila HUbungi saya terus 014-7162393..

    Saya rasa anda perlu membuat banyak kajian sebelum nak komen tanpa guna otak...

    JIka anda search di internet masing2 memberi harga yang terbaik dan perkhidmatan terbaik..Rezeki masing2 tuhan beri..
    Saya rasa anda langsung tidak tahu mengenai biz..

    Boleh buat aduan terus ke Hq iye...

    INGIN SAYA TEGASKAN DISINI, SAYA TIDAK MENABUR PASIR KE ATAS PERIUK NASI ORANG LAIN..

    LAGI SATU, DARI SEGI HUKUM,BERDOSA MENABUR FITNAH DAN MENGANIYA ORANG..JIKA TAK PUAS HATI SILA HUBUNGI SAYA IYA..JANGAN HANYA BERANI MENAIP SAHAJA..LAGI SATU, MUNGKIN ANDA JUGA MENJUAL PRODUK YANG SAMA KAN????

    JANGLAH DENGKI DENGAN REZEKI ORANG, BUKAN SAYA YANG MERAMPAS PELANGGAN ORANG, ITU BARU SAYA TABUR PASIR..

    CUBA SEARCH KAT INTERNET INI, RATA2 HARGA YANG DIJUAL?????

    MACHOMAN KONON!!! LANGSUNG TAK GENTELMAN..!!!!

    ReplyDelete
  10. Hai Rozie, nak tya..utk produk d'apple fiber..slimming gel dan kos pos laju masih free lg ke?

    ReplyDelete
  11. kt miri ade stokis x?bole x bgi no telefon stokis kt miri kalau ada atau email ke ke email saya..hanndiey@live.com maseh...

    ReplyDelete
  12. salam, saya nak tanya, umur anak saya setahun lima bulan,so boleh tak saya minum d apple fiber ni? sebab saya ada masalah perut buncit yg kronik gak la...heheh

    ReplyDelete
  13. SALAM...MASIH ADA OFFER LAGI KE?...KALAU NAK BELI MACAMMANA YA?

    ReplyDelete
  14. tempat yang paling dekat dengan muar,johor ad x?

    ReplyDelete
  15. produk ini sesuai tak untuk ibu baru lepas 4 bulan bersalin

    ReplyDelete
  16. As salam... Produk ne masih ada promosi ke?

    ReplyDelete
  17. brape hrga die produk ni skrg n cam ne sy nak dptknnya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. rm65sm rm70ss free kos pos..sebarang ptanyaan/pembelian boleh sms/whatsapp 017 6665402/014 7162393 ..tq

      Delete