HOTLINE / WHATSAPP:- 012-3596310


Thursday, June 23, 2016

MQ TOUCH FOUNDATION



Muka BERJERAWAT?? 
Muka banyak JERAGAT?? 
Muka BERPARUT dan KUSAM?? 
Berita baik untuk anda semua!!! 
Memperkenalkan MQ TOUCH FOUNDATION,,mengandungi SPF50 yang mampu membuatkan kulit wajah CANTIK dan BERSERI-SERI sepantas 7 hari!!

KELEBIHAN MQ TOUCH FOUNDATION

✔ Mengandungi Argan, vitamin C yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan
✔ Memudarkan JERAGAT
✔ Merawat Jerawat seawal 3 hari
✔ Menghilangkan parut jerawat
✔ Menegang serta melembapkan kulit
✔ Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus
✔ Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
✔ Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
✔ Mempunyai SPF 50 ++ dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
✔ Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT
✔ Memudarkan JERAGAT
✔ Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah
✔ Mesra SOLAT
✔ Tidak berminyak
✔ Sesuai utk semua jenis kulit



MANFAAT MINYAK ARGAN YANG TERKANDUNG DI DALAM MQ TOUCH FOUNDATION

PELEMBAB KULIT 
✔ Minyak Argan dapat digunakan untuk perawatan wajah secara rutin karena mengandung bahan yang disebut sterolins. Sterolins ialah zat yang dapat membantu mempercepat metabolisme sel kulit yang sehat dan membantu kulit untuk mempertahankan kelembapannya.

MERAWAT JERAWAT DAN PULIHKAN BEKAS JERAWAT
✔ Minyak Argan memiliki kemampuan mengatur produksi sebum, sebagai penyebab jerawat. Karena itu kandungan minyak argan dapat mengurangi jerawat yang muncul pada wajah.

KANDUNGAN VITAMIN E KENTAL DENGAN ZAT ANTI-OKSIDAN
✔ Membantu menghilangkan kerosakan sel dan mempercepat pertumbuhan sel baru, sehingga akan memudahkan menghilangkan bekas luka dan bekas jerawat.

ANTI PENUAAN
✔ Minyak Argan apabila digunakan pada wajah, maka zat anti oksidannya akan bermanfaat untuk menjaga kesihatan kulit dengan cara mencegah kerosakan oksidatif dari radiasi UV serta memberi pertumbuhan baru sel kulit pada wajah Anda.




MQ TOUCH FOUNDATION SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT WAJAH

KULIT KERING 
✔ MQ TOUCH FOUNDATION bagus untuk pemilik kulit kering karena, kandungannya memiliki kemampuan merangsang kulit dan dapat mempertahankan kelembaban, ia juga dapat mengurangi gatal-gatal dan kulit kering mengelupas. Kandungan Minyak argan bekerja untuk menyeimbangkan produksi sebum kulit, sehingga kulit akan menjadi sehat dan segar.

KULIT SENSITIF
✔ Penggunaan MQ TOUCH FOUNDATION 100% adalah murni tanpa bahan campuran kimia sama sekali,kerana terdapat agen anti-inflamasi seperti anti-oksidan dan vitamin E.

KULIT BERMINYAK
✔ Kulit wajah yang cenderung berminyak ertinya menghasilkan sebum yang berlebihan daripada yang diperlukan malah kurangnya kelembapan, sehingga banyak ditemui orang yang berminyak biasanya lebih jerawat.Tetapi dengan MQ TOUCH FOUNDATION ia dapat melembabkan kulit berminyak sehingga mengurangi produksi sebum.

KULIT KOMBINASI
✔ Untuk kulit kombinasi yakni jenis kulit pada beberapa bahagian wajah, seperti hidung dan dahi berminyak sementara pada bagian yang lain kering. MQ TOUCH FOUNDATION bermanfaat menyeimbangkan produksi minyak antara daerah kering dan berminyak dari wajah Anda.



CARA PENGGUNAAN MQ TOUCH FOUNDATION

✔ Sapukan sedikit krim pada dahi,pipi,hidung dan dagu
✔ Kemudian ratakan dengan span atau tangan bersih
✔ Boleh digunakan tanpa bedak utk kesan glowing
✔ Boleh digunakan selepas apply toner, serum, krim siang selepas itu baru apply MQ TOUCH FOUNDATION akhir sekali

TESTIMONI






















BORONG DIALU-ALUKAN!!
10 PCS RM450

BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN

RM 95.00 SM/RM 100.00 SS
HARGA KAMI!!

RM 65.00 SM/RM 70.00 SS
(1 PC/20 GM)

RM 110.00 SM/RM 120.00 SS
(2 PCS)

FREE POSTAGE 



WHATSAPP KE 012-3596310



Wednesday, May 18, 2016

Tidur Pun Boleh Kurus? 5 Cara Berkesan Kuruskan Badan Ketika Tidur!

Tahukah anda, jika anda kurang tidur dalam masa seminggu, berat badan anda akan naik sebanyak 1 hingga 2 kilogram.

Tidur yang cukup sangat penting untuk tubuh dan anda boleh cuba 5 cara mudah yang pastinya berkesan untuk kuruskan badan ketika tidur.

Admin nak SHARE kan 5 tips penting ni .

1. Ambil Minuman Protein Sebelum Tidur

 Jika anda suka makan snek sebelum tidur, gantikan snek tak sihat anda tu dengan minuman protein. Protein akan merawat otot sepanjang malam dan lebih banyak kalori dimusnahkan ketika tidur.

2. Tidur Dalam Bilik Gelap

Tubuh akan menghasilkan hormon melatonin apabila anda tidur dalam bilik yang gelap. Ia buatkan anda lebih mudah untuk tidur dan membantu pembakaran kalori lemak.

3. Rendahkan Suhu Bilik

Suhu bilik yang sejuk membantu tubuh anda untuk membakar lemak ketika tidur. Bukan tu je, tidur pun lebih lena jika tidur dalam keadaan sejuk.

4. Tutup Segala Gajet
Sebelum tidur, pastikan anda tutup segala barangan elektronik atau gajet. Kajian mendapati cahaya biru yang dipancarkan dari telefon pintar, boleh mengganggu penghasilan melatonin dalam tubuh, sekaligus mengganggu metabolisme.

5. Dapatkan Tidur Secukupnya

Kajian mendapati kekurangan tidur boleh menyebabkan sel-sel lemak kurang sensitif terhadap insulin, perubahan metabolisme dikaitkan dengan obesiti. Kurang tidur buatkan anda gemuk!

Daftar Stokis / Ejen

Sedikit info mengenai produk WEL PRO yang akan berada dalam pasaran pertengahan bulan mei 2016.

WEL PRO adalah diambil dari pada singkatan nama “WEIGHT LOSS PROGRAM” yang mengamalkan diet sihat menggunakan konsep “METABOLIC DIET” di mana ‘WEL PRO’ merupakan makanan tambahan untuk melengkapkan nutrisi kepada badan untuk mereka yang mengamalkan diet sihat secara konsisten tanpa perlu meningalkan rutin harian tanpa perlu berlapar.

Dengan formulasi terkini mengandungi10 jenis vitamin dan galian mineralberserta dengan ekstrak garcinia combodia,ekstrak kayu manis,stevia,green tea,raspberi anggur,NON GMO soya protein,L-charnitine dan ekstrak guarana membantu proses penurunan berat badan melaluipeningkatan metabolisma badan danpembekaran lemak melalui prosestermogenik. Ini dibuktikan melalui beberapa kajian yang dilakukan oleh beberapa orang Doktor daripadaHARVARD MEDICAL SCHOOL USA.

WEL PRO adalah bukan sekadar produk tetapi sebuah PROGRAM penurunan berat badan yang mudahtanpa perlu berlapar.

Kami memerlukan pengedar di seluruh negara dengan tawaran yang sangat lumayan. Latihan mengenai program diet diberikan secara PERCUMA oleh syarikat dan cara pemasaran secara online juga diberikan secara percuma.

Hubungi / Whatsapp Segera Rozi 012-3596310..

PENDAFTARAN TERHAD